De Stichting Esessies i.o stelt zich ten doel om muzikanten uit Weesp Muiden en omstreken in de gelegenheid te stellen gezamenlijk te musiceren. Om o.a. kosten laag te houden is er gezocht naar een organisatie die veel voor en met muzikanten doet. Een organisatie die al in bezit is van de apparatuur en voldoen akoestische voorzieningen. De Stichting heeft E-Sound Productions in Weesp bereid gevonden om de Stichting te sponsoren. De equipment kan worden gebruikt, de ruimte zullen we tegen een kleine vergoeding betalen om de kosten te dekken.
Het is niet de bedoeling dat er een cafe functie dan wel een cultureel centrum zal worden geopend. De activiteit is puur en alleen bedoeld om muzikanten de gelegenheid te geven gezamenlijk muziek te beoefen, en zo elkaar te stimuleren. De Sessie data zullen op deze website worden aangegeven.

KOM JE JAMMEN?

Hoe kan ik lid worden?

Op deze webpagina staat een contact script waarin je je op kan geven als lid, je moet wel ouder zijn dan 18 jaar. Het lidmaatschap bedraagt €5 per jaar. Je krijgt een lidmaatschapskaart toegezonden, deze is strikt persoonlijk. (zie A)

Wat doe ik om te Jammen?

Op deze pagina staat een invulformulier om je op te geven. De kosten zijn €10 per avond, als je zekerheid wilt hebben dat je kunt jammen, geef dan aan op dit formulier of je alleen komt, en dus met anderen gaat jammen of dat je met een groepje komt die samen will jammen. De jam coördinator van de avond zal dan op basis van de aanvragen een Sessie-Plan maken. Je kunt natuurlijk altijd de gok wagen en langs komen, maar het risico is dan aanwezig dat we geen plek meer over hebben om te jammen of dat we volgeboekt zijn voor de avond. (Zie B)

Veelgestelde Vragen

1Wat kost het?
Per jam avond is een bijdrage van €10,- verplicht
2Waar is het?
Pampuslaan 67 in Weesp
3Voor wie is het?
De Jam is alleen toegankelijk voor leden van de stichting, maar iedereen ouder dan 18 jaar kan lid worden! Gebruik het onderstaand (rechter) formulier om lid te worden.
4Wanneer is het?
Elke vrijdag

Jammen doe je niet alleen, jammen doe je samen!

Meld je aan