Wat gaan we doen

Ter gelegenheid van het concert op 17 februari 2018 is Dragonfly niet alleen herrezen, maar gaat deze legendarische band uit Zeeland ook het in 1968 aangekondigde album Dragonfly afmaken!
De heren duiken de E-sound studio's te Weesp in om oud en nieuw materiaal op te nemen en DMI Records zal het album in het najaar uitbrengen. E-sound studio's en DMI Records willen de fans de kans geven om een unieke ontmoetingen met Dragonfly te hebben en opent dan ook de voorinschrijving voor het nu al geweldige album. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte om als eerste het album in handen te krijgen.

Je maakt tevens kans om uitgekozen te worden voor een zeer exclusief liveconcert in de E-sound studio's in Weesp of om een bezoek te brengen aan de E sound studio's tijdens de opname van het album Dragonfly. Het hiervoor genoemde wordt ook live uitgezonden op Facebook & YouTube.


Win actie!

Onder de inschrijvingen verloten wij 10 plaatsen voor het live optreden en ook 10 plaatsen voor een bezoek aan de opnames in de E-sound studio's. Schrijf je nu in en ontvang het laatste nieuws via de Dragonfly nieuwsbrief!

Album release nieuws

Blijf op de hoogte

[mc4wp_form id="3075"]

Over Dragonfly

Eind augustus 2017 bezocht John Caljouw zijn oude muziekvriend Rudy de Queljoe. John, nu woonachtig in Sevilla, had een twintigtal liedjes geschreven op teksten van Ad Hanneman en wilde graag weten wat Rudy er van vond en of hij mee zou willen werken aan dat project. Rudy zei later: "Op het moment dat ze samen speelden en John zong, stond de tijd even stil."

Charles Beterams schreef het boek 50 Jaar Pink Floyd in Nederland. Naarmate de datum 17 februari 2018 in zicht kwam, nam hij contact op met John, want Dragonfly had precies 50 jaar geleden het concert geopend voor de Floyd in het toenmalige concertgebouw in Vlissingen. Daarna speelden beide bands samen in Terneuzen en Brussel. Cyriel van den Hemel, toenmalig manager van Dragonfly, liet op zijn beurt de band optreden in Londen in clubs als Middle Earth en Speakeasy waar Paul McCartney met gezelschap aan een tafeltje vlak voor het podium zat. Op de terugweg naar Nederland vloog Dragonfly samen met o.a Traffic en T-Rex om te gaan spelen op Flight To Lowlands Paradise. Het werd geinspireerd door de Londense trip, een bevlogen concert en dat belooft het ook te worden a.s. zaterdag. Rudy en John zijn meer dan ooit tevoren gemotiveerd om samen met Cees van der Laarse op bas en Alvin Manuhuwa op drums een totaal hernieuwde versie neer te zetten van het succes in eind jaren 60..

Ga naar de website van het Arsenaal Theater Vlissingen en wees er snel bij als je getuige wilt zijn van dit unieke en historische concert.

Arsenaal Theater

Dragonfly live:

50 JAAR PINK FLOYD IN NEDERLAND: VLISSINGEN

€15,00

Arsenaal Theater
Arsenaalplein 1
4381 BL Vlissingen

Mede mogelijk gemaakt door: