E-Sound studio's


Welkom op de website van de E-Sound muziek studio's! Onze opnamestudio bevindt zich 15 minuten van Hilversum & Amsterdam centrum en zijn zowel per openbaar vervoer als met de auto makkelijk te bereiken, met ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur!

Bent u een muzikant of band die op zoek is om uw muziek in een professionele opnamestudio met een berg vintage en moderne apparatuur op te nemen? Zoek dan niet verder! Bij E-Sound Studio's bieden wij de faciliteiten om een complete band tegelijk op te nemen, de vintage manier, of zoals tegenwoordig vaak wordt gedaan, 'per instrument en per deel'. We doen dit door gebruik te maken van onze verschillende grote opname ruimtes die gekoppeld zijn door de ruime controlroom..

Neem een kijkje op de site om te zien wat wij te bieden hebben of stuur ons een e-mail op de contact pagina - we zijn erg trots op onze studio en nodigen u graag uit een keer langs te komen. Bovendien hebben we onderaan de pagine enkele producten van artiesten geplaatst die in de e-sound studio's zijn opgenomen en/of gemixt.

Over ons

Onze prijzen


*Lees ook onze Voorwaarden Genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

E-Sound studio Portfolio


januari 2, 2020

Fluisteraars – Bloem

januari 22, 2019

Sonic Youth

januari 22, 2019

Focus

januari 22, 2019

Jan Rot

januari 22, 2019

Wouter Hamel

januari 22, 2019

Isis

januari 22, 2019

The Gathering

februari 14, 2018

Brainbox

Onze studio


Neem contact met ons op!

Volg ons op Facebook Of bel ons: +31 6 45 91 30 97